Album ‘Mi nanga yu’ gelanceerd

Kaskawina-formatie “Mi Nanga Yu” heeft een album uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Vernon Waterberg is met Rachel Dap op 15 juni 2020 van start gegaan met de Kaskawina-formatie ‘Mi Nanga Yu’. Dit heeft als resultaat hun live cd opgeleverd.

“Uit ervaring heb ik geleerd, dat ongeacht wat je doet in het leven, je anderen altijd nodig gaat hebben ook al start je alleen. In de muziekwereld is het niet anders. Ook al ben je solo artiest, ook al kan je alles zelf doen in de studio komt er toch een punt waar anderen moeten bijspringen. Ik heb gekozen voor de naam‘ Mi nanga yu’ omdat ik muziek niet alleen voor mezelf maak maar meer voor de fans. Als die er niet zijn ben je nergens. Los van jezelf en de fans zijn ook tal van mensen die je nodig hebt zoals dj’s en eventueel sponsoren”, aldus Vernon Waterberg in een gesprek.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!