Politie gaat foutparkeerders aanpakken

De politie gaat stringent optreden tegen foutparkeerders. Een van de locaties waar zeker opgetreden zal worden is de Kernkampweg waar automobilisten hun voertuigen op het trottoir parkeren en wel zodanig. dat voetgangers genoodzaakt zijn om op de rijbaan te lopen, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdag 21 april.

De veiligheid van deze groep weggebruikers wordt hierdoor in direct gevaar gebracht. Op automobilisten wordt ten overvloede het beroep gedaan. om niet op zodanige wijze te parkeren dat de veiligheid van de overige verkeersdeelnemers in gevaar wordt gebracht.

De voertuigen van foutparkeerders zullen weggesleept worden naar een plaats van berging. De sleep- en bergingskosten zullen door de foutparkeerder betaald moeten worden anders wordt het voertuig niet afgestaan. ‘Natuurlijk zal deze verkeersovertreder ook beboet worden door de politie. Wees geen dief van uw eigen zak’, aldus de politie.

error: Kopiëren mag niet!