Zangeres Miss ANJ over ‘Keep The Fyah Burning’

De Reggae, Dancehall en RnB-zangeres Miss ANJ heeft gewerkt aan haar nieuwste nummer genaamd ‘Keep The Fyah Burning’. De zangeres wordt ondersteund door Vixz Project. Het nieuwste nummer is vanaf 18 april op alle platforms beschikbaar. Het is een one-drop, reggae dubsong, geschreven en opgenomen in Londen, Engeland, nadat de zangeres vorig jaar december had deelgenomen aan Reggae Star Factor. Zij kreeg de titel ‘pocket rocket’, door een van de juryleden. Miss ANJ wordt momenteel gecoacht door S.RISE reggae/dancehall artiest van Uplift Music en Everis Pellius vocalcoach, producer en belooft met hele mooie dingen te zullen uitkomen.

“Het was leuk om even een break te hebben, maar hoe langer de maatregelen duren, hoe meer mensen het moeilijk vinden om positief te blijven. Dat merk ik dagelijks in mijn werk en ook aan het veranderd gedrag op straat. Als enige artiest die uit het buitenland kwam, ben ik zo trots dat ik de halve finale heb gehaald en heb kunnen werken met geweldige muzikanten, die hebben samengewerkt met de beste reggae / dancehall-artiesten ter wereld en nu mijn song hebben gecomponeerd. Ik kan niet wachten om mijn energie weer te delen op live-evenementen, waar we samen weer in vervoering kunnen raken. Tot dan, in welke branche je ook zit, moeten we volhouden en doen wat nodig is, Keep our Fyah Burning!” aldus de zangeres in een gesprek. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!