Surinaamse actrice Jolanda Wassenaar over haar mooiste moment

Ze heeft haar 55ste jaardag mogen gedenken

De veelzijdige Jolanda Wassenaar is geen onbekende binnen onze samenleving. In gesprek met haar verneemt Dagblad Suriname dat Jolanda Wassenaar op 13 april jongstleden haar 55ste verjaardag heeft mogen gedenken. Ze heeft haar verjaardag mooi ervaren, waarbij ze  werd verrast door haar kinderen en zussen, zodoende heeft ze haar verjaardag toch mooi afgesloten.

Mooiste moment van haar carrière en leven

Ze heeft een aantal mooie momenten ervaren en noemt enkele waaronder de eerste reis met Asago naar Nederland. Ze heeft later kinderen gekregen dus geboorte van haar zoon behoort tot een mooi moment. Over het moment waarop zij haar enige dochter op de wereld bracht zegt zij “een mooi moment om te weten dat je na vier zonen namelijk een dochter hebt”.  Ook decoraties die zij heeft gehad, rekent ze tot haar mooie momenten. Zodoende zijn er tal van mooie momenten in haar leven. Een mooi moment was ook toen haar moeder haar 85ste verjaardag mocht vieren. Op vakantie in Curaçao met haar zus. Zij verwacht een mooi moment en dat is wanneer Covid-19 weg is en Asago weer op de planken staat.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: