Lionsclub Parwani doet beroep op de gemeenschap

Bijdrage voor Ramadan Project

Lionsclub Parwani heeft steeds in de maand Ramadan een sociaal project gedaan. Zij hebben in de voorgaande jaren met behulp van donaties Ramadan-pakketten verdeelt. Dagblad Suriname verneemt van de fellows van Lionsclub Parwani, Harry Soekhlal en Ricky Mahabier dat Lionsclub Parwani steeds sociale projecten doet. Ramadan Project is een heel sterk project van de club. Vanwege de Covid-19 situatie gaat het rustig aan toe en wenst de club voornamelijk de hulpbehoeftige mensen tegemoet te komen middels een Ramadan Project. In het verleden is dit project op 2 manieren uitgevoerd. Voor de ouderen werd een aantal pakketten vanuit het SIV gebouw verdeeld en daarnaast werden huisbezoeken afgelegd en een pakket overhandigd. Hierbij hebben de fellows zeker van dichtbij mogen zien in welke omstandigheden de mensen verkeren. Voor het jaar 2021 kan men een bijdrage doen in financiële zin of goederen, het liefst goederen die niet aan bederf onderhevig zijn. Met behulp van alle donaties zal Lionsclub Parwani pakketten samenstellen voor hulpbehoeftigen.

Fellow Harry Soekhlal geeft mee, dat er al personen zijn die nu al hebben aangegeven om zeker wat te doen. Vooral de naastenliefde onder de groep die steeds doneert is groot. Zij zullen ook in hun directe kring kijken naar personen die hun naasten, andere Surinamer, kunnen helpen. De club doet ook hiervoor een beroep op de gemeenschap.

Donaties kunnen afgegeven worden bij RBN aan de Jaggernath Lachmonstraat, Revas aan de Koningsstraat en De Tegelmeester Malhoe aan de Kwattaweg.  Ook kan een financiele donatie gedaan worden via de bank door storting op de bankrekening van Lionsclub Parwani.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: