Bizar: Bruid annuleert huwelijk

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke stap. We hebben allemaal wel een huwelijksfeest bezocht met een vlot verloop van alle ceremonies. Dagblad Suriname verkreeg een waar gebeurd bizar verhaal. De bruid en bruidegom zijn akkoord gegaan om in het huwelijk te stappen. Vervolgens hebben beide families hun voorbereidingen getroffen. Maar precies toen liep het een beetje uit de hand. Volgens de bruid beweerde haar toekomstige schoonmoeder dat niet alle genodigden welkom waren, ze zei dit twee dagen voor het huwelijk. De bruid vond dat het geen goed idee dat haar toekomstige schoonmoeder haar genodigden niet wenste te ontvangen terwijl alle voorbereidingen al waren getroffen voor het huwelijk. Na een gesprek met de bruidegom heeft ze netjes het huwelijk geannuleerd.

De bruid heeft naderhand haar verhaal en ervaring mogen delen met de buitenlandse media. Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke bizarre gebeurtenissen tijdens huwelijken naar buiten te brengen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!