Slachtoffer woningbrand dubbel radeloos

Een alleenstaande bewoner van een woonhuis dat afgelopen week in vlammen opging, zit met de handen in het haar. Het slachtoffer wiens woning niet verzekerd was tegen brand heeft geen idee hoe de brand is ontstaan. Hij heeft bij de brand alles verloren en weet geen raad. Het slachtoffer geeft tegenover Dagblad Suriname te kennen dat hij zoals gebruikelijk vroeg wakker, ruim voor half vijf. Nadat hij gedoucht en klaar was deed hij alle lichten in de woning uit en vertrok met zijn lijnbus rond 5u uit zijn woning. “Ik had al passagiers in mijn bus toen ik door mensen gebeld werd dat mij woning in brand was. Ik ben toen snel gekomen en zag dat me huis in brand was. Het gebouw was de helft hout en de rest steen. Ik heb mijn gasfornuis in geen dagen gebruikt. Het was zeker 4-5 dagen al niet gebruikt. Ik at bij mijn broers. Alleen de stekker van de ijskast was gezet. Voor de rest niets. De politie heeft gezegd dat het geen kortsluiting was. Ik weet echt niet hoe de brand kan ontstaan. Ik heb geen vijanden, brandstichting is onwaarschijnlijk. Ik weet het echt niet. Nu woon ik bij mijn broer. Ik heb niets meer”, concludeert het slachtoffer. Hulp is volgens hem niet opgekomen.

Personen die de slachtoffer, Somai N., wensen te helpen kunnen in contact treden op het nummer 8617485.

error: Kopiëren mag niet!