Spoed aanvragen dispensatie alleen via 8151555 en 8413535

Het Covid-19 Coördinatieteam van het Korps Politie Suriname (CCTKPS) laat vrijdag 16 april via een bekendmaking weten, dat in verband met de lockdown spoed aanvragen voor dispensatie alleen via de nummers 8151555 en 8413535 kunnen geschieden. Deze nummers zullen een uur voordat het lockdown-tijdstip ingaat bereikbaar zijn. 

De afhandeling van deze verzoeken zal door een groep speciaal aangewezen politieofficieren geschieden.

Onder spoed aanvragen wordt gerekend een situatie of omstandigheid welke niet te voorzien was. In dit geval zal het karakter hiervan urgent moeten zijn, waarbij uitstel niet te rechtvaardigen is als het een economische- dan wel medische schade kan veroorzaken.

De aanvraag via deze nummers is zowel voor de Telesur- als de Digicel-gebruikers gratis.

Verder blijft de controle van personen gedurende lockdown uren vanuit het digitaal bestand geschieden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: