Paul de Haan officieel benoemd tot CEO van SLM

Tijdens een Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, is vrijdagochtend 16 april in de vergaderzaal van het SLM-hoofdkantoor aan de J. Lachmonstraat 136, Paul de Haan officieel benoemd tot CEO van de luchtvaartmaatschappij, zo is door de SLM bekendgemaakt.

In het bijzijn van minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme, het volledig directieteam en de Raad van Commissarissen, werd het contract omstreeks kwart voor elf vrijdagochtend ondertekend. 

Bijzondere dank ging uit naar Johan Sandie die in een voor de luchtvaart zeer moeilijke tijd, de afgelopen periode heeft gefungeerd als waarnemend CEO. De heer Paul de Haan gaf aan, dat met het nieuw ingezet strategisch beleid hij vol goede moed samen met het volledig personeel, deze uitdaging aangaat.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: