Moeder (62) en dochter (31) mishandelen 23-jarige vrouw vanwege opmerking op Facebook

De 62-jarige J.S. en haar 31-jarige dochter G.S. zijn woensdag 7 april door de politie van het bureau Nieuwe Haven op hun woonadres te Uitvlugt aangehouden voor zware mishandeling van een 23-jarige vrouw, zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdag 16 april.

De 23-jarige vrouw had zaterdag 27 maart aangifte op het politiebureau Nieuwe Haven gedaan tegen J.S. en haar dochter G.S. Volgens verklaring van het slachtoffer, had zij een geschreven opmerking geplaatst op haar Facebook-status en daarbij niet aangegeven voor wie die opmerking bestemd was.

Waarschijnlijk nam G.S. aanstoot aan de geplaatste opmerking, want zij verscheen met haar moeder J.S. bij de woning van de aangeefster om haar om rekenschap te vragen. De aangeefster woont binnen het werkressort van de politie van het bureau Nieuwe-haven en is een zus van G.S., zij zijn vriendinnen van elkaar.

Het gesprek tussen de drie vrouwen liep op een gegeven moment zodanig uit de hand, dat G.S. en haar moeder J.S. de aangeefster te lijf gingen. Bij die gelegenheid liep de aangeefster een polsfractuur op. 

J.S. en G.S. werden na overleg met het Openbaar Ministerie, door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: