Gijorgie Samson komt met eigen brand; DRIP4REAL

Op naar eigen kledinglijn

De 17 jarige Surinamer, Gijorgie samson is van start gegaan met zijn eigen brand oftewel merk. Dagblad Suriname verneemt van deze jonge ondernemer dat hij op zijn 16de jaar is begonnen met Graphic designing. Momenteel is hij eigenaar van Giorgio’s Graphics. Na een jaar heeft hij t shirts met zijn eigen brand genaamd DRIP4REAL. Gijorgie heeft als doestelling om te gaan uitbreiden tot een eigen kledinglijn. DRIP4REAL, het woord drip wordt vaak onder de jeugdigen gebruikt als iemand zijn outfit mooi en fris is. “4real ” wordt heel veel gebruikt in rapp muziek van de Franse kant en in Suriname. Hij bracht de bekende woorden bij elkaar en kreeg de naam van zijn merk. Gijorgie begon in februari 2020 met het maken van ontwerpen op zijn mobiel. Een nicht had hem gevraagd om een ontwerp te maken voor een verjaardags T-shirt. Zodoende kwam hij op het idee om zijn eigen brand te gaan ontwerpen. Het ontwerp werd een hit onder vrienden, familie en kennissen dus begon hij met verkoop van T-shirts met zijn eigen brand.Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: