Fashion designer Janelle wil vrouwen stimuleren creatief bezig te zijn

Janelle Oosterling is vrijdagavond 16 april aan het woord in RBN’s top-10 hit parade. De modeontwerpster, die ook nog onderwijst in het vak Mode en Creatie op diverse middelbare scholen in Suriname, was ooit de best geslaagde op school. Naar aanleiding daarvan mocht ze Suriname vertegenwoordigen op een volkloren fashion show in Jamaica. Ze behaalde de eerste prijs en wist zo Suriname internationaal op de wereldkaart te plaatsen.

Oosterling heeft haar vaardigheden, zoals bloemschikken, decoreren, visagie, haarstylist, kniples verzorgen, zodanig verfijnd, dat ze vrouwen wil helpen door ze een vak aan te leren om zo een minionderneming te starten en financieel onafhankelijk te zijn.

Dit alles en nog veel meer vrijdagavond over Janelle in RBN’s top-10 hit parade om 21.00 uur via kanaal 5-1.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: