Tatchana Thakoer-Sardjoe Missier brengt Lata Medley Part 1 uit

De clip Lata Medley Part 1 is al te bekijken via YouTube. De zangeres Tatchana Thakoer – Sardjoe Missier geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat zij is opgegroeid met muziek. Op haar 10e werd ze lid van de gospel groep genaamd The Heavenly Singers. In die groep werd voornamelijk  Engelse nummers gezongen. Op een gegeven moment raakte zij als zangeres verliefd op  een bekend nummer van Lata Mangeshkar genaamd ‘Baahon Mein Chale Aoo’. Zij ging zich toen pas verdiepen in Hindoestaanse nummers en begon deze uiteindelijk te zingen. Dit is een reden waarom ze bij dit project heeft gekozen voor een Lata Medley. Zij is momenteel lid van S.M.C. Karaoke groep onder leiding van Satish Jhinnoe.  Dit is een S.M.C. Karaoke project geweest en de samenwerking is vlot verlopen met in achtneming van de Covid-19 maatregelen.Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: