Minister Amoksi bespreekt verscherping maatregelen met Covid-19 Managementteam

De minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, heeft een onderhoud gehad met het Covid-19 Managementteam, onder leiding van het Korps Politie Suriname. Daarbij is er gesproken over zaken met betrekking tot het aanscherpen van de handhaving van de covid-maatregelen.

Deze meeting vond plaats op dinsdag 13 april 2021 op het ministerie. Er is gekeken naar de maatregelen die getroffen moeten worden tegen onder andere het feesten, dancings en street party’s. Verder moeten er gesprekken gevoerd worden met diverse instanties over hoe zaken beter aan te pakken. Ook zaken, zoals hogere boetes voor het feesten, erop toezien dat die boetes betaald worden en het controleren van quarantaineaccommodaties, die nog niet zijn wat het wezen moet.

Amoksi gaf tot slot aan dat hij graag elke maand in deze setting met de politie wil vergaderen, zodat er heel effectief op zaken kan worden ingespeeld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: