Donateurs gedenken Shri Ganesh mandir

Jaysoer Carwash in samenwerking met andere donateurs hebben in verband met Navratri een sociaal project gedaan. De heer Jayant van Jaysoer Carwash heeft een bezoek gebracht aan de Shri Ganesh mandir te Doekhi Project. De heer Jayant geeft het volgend mee in gesprek met Dagblad Suriname. In het kader van Navratri hebben wij als donateurs gezamenlijk kunnen zorgen voor de bijbehorende kosten voor negen dagen van zo een tempeldienst, pooja.  Daarnaast zorgt hij ook voor de betaling van water en elektriciteit gedurende twee maanden. “Het begon met een telefoontje van de heer Ramkoemar, vervolgens hebben wij andere donateurs erbij gehaald en is dit gerealiseerd”.  De voorzitter van de mandir heeft de geste in ontvangst genomen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: