Basisgoederen winkel Raaj Parwat

Janta Ki Awaaz

Mensen doen massaal donaties voor de basisgoederen winkel in Nickerie, Para en Wanica. Raaj Parwat uit Nickerie is samen met Janta Ki Awaaz gestart met het inzamelen van geld voor de basisgoederen winkels. Janta Ki Awaaz is een programma dat Raaj Parwat presenteert om zijn landgenoten op de hoogte te houden over de stand van zaken in Suriname. Ook laat hij in Janta Ki Awaaz weten dat hij bezig is met het bouwen van de basisgoederen winkels. Raaj Parwat heeft maandag 12 april laten weten dat hij de vergunning binnen heeft voor het starten van de basisgoederen winkels. Momenteel is Raaj Parwat met Janta Ki Awaaz op zoek naar zoveel mogelijk donateurs, zodat hij zo snel mogelijk de winkels kan starten.

Afbeelding met persoon, person

Automatisch gegenereerde beschrijvingIn deze basisgoederenwinkel worden boodschappen verkocht voor dezelfde prijs als dat ze ingekocht worden. Hierdoor wordt het voor de Surinaamse burger betaalbaar en gemakkelijker om de nodige boodschappen te kopen. Vanuit Nederland komt veel steun voor deze winkels. Wanneer deze winkel geopend is, is het ook mogelijk om boodschappen te laten bezorgen. Samen met Janta Ki Awaaz verzorgt Raaj Parwat ook pakketten met boodschappen die naar ouderen worden gebracht. Het is ook mogelijk om via Janta Ki Awaaz een pakket te sturen naar iemand aan wie je jouw steun wil bieden. “We kijken ernaar uit om van start te gaan met de verkoop van goederen. We doen dit met z’n allen om de sociaal zwakkeren in Suriname ondersteuning aan te bieden”, aldus Raaj Parwat.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: