Huize Ashiana heeft nieuwe leiding

Minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaZo) heeft afgelopen maandag met directeur Melitia Sentilia van Sociale Zaken, de nieuwe directrice Brenda van Daal en het nieuwe bestuur van de Stichting Beheer en Exploitatie Bejaardentehuizen (SBEB) van Huize Ashiana geïnstalleerd, zo meldt het ministerie woensdag 14 april.

De bewindsman bedankte de aftredende interim-manager Christien Alspeer, en het aftredend bestuur voor de geleverde diensten. Ramsaran en Sentilia spraken de nieuwe directrice en het bestuur moed in om op een professionele wijze, leiding te geven aan het tehuis.

Huize Ashiana is niet meer weg te denken binnen de samenleving, vanwege het werk dat zij al meer dan 40 jarenlang verrichten. Niet alleen in de vorm van huisvesting, maar ook de kwalitatieve verpleging en zorg die worden aangeboden aan de senioren burgers. 

Minister Ramsaran is de mening toegedaan, dat het van eminent belang is dat de senioren burgers hun oude dagen op een goede wijze doorbrengen, aangezien zij een wezenlijke bijdrage hebben geleverd aan de opbouw en ontwikkelingen van het land. 

‘Vandaar dat SoZaVo zijn uiterste best doet om ervoor te zorgen dat de garanties voor een beter bestaan worden voortgezet.’ 

De bewindsman feliciteerde de nieuwe directrice met de nieuwe uitdagingen. ‘U stapt in de rijdende trein. Het is geen makkelijke taak om leiding te geven aan een verzorgingsinstituut. Het vergt veel moed, inzet en vooral in deze tijd heel veel creativiteit.’

Sentilia merkte op, dat er heel veel uitdagingen zijn. Echter benadrukte zij, dat zij samen met het bestuur en het personeel bergen zal verzetten om huize Ashiana tot verdere hoogtes te brengen. 

Het nieuwe bestuur van de SBEB bestaat uit voorzitter Erny Landvelden en de leden Moejinga Aboikoni-Linga (SoZaVo), Ritesh Dhanpat, (Volksgezondheid), Johannes Aviankoi, (Algemene Bond van Personeel), Lonita Djojotaroeno-Berika en Widiawatie Sitaram.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: