Drie verdachten beroving te Nieuw Nickerie aangehouden

Drie verdachten van de beroving van een man in Nieuw Nickerie, die voor een restaurant op een lift stond te wachten, C.E. (26), de 30-jarige R.H. en R.M. (24), zijn woensdag 7 april door de Recherche van Regio West aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdag 14 april.

Het 39-jarige slachtoffer deed van de beroving aangifte bij de politie van het bureau Nieuw Nickerie. Bij de beroving wisten de drie mannen met geweld een gouden halsketting, een oorbel, een geldbedrag in SRD en een mobiele telefoon van hem weg te nemen.

Na een ingesteld onderzoek door het rechercheteam, werd de verdachte C.E. in beeld gebracht. Hij werd opgespoord en op zijn woonadres te Nieuw Nickerie aangehouden. Na zijn aanhouding meldden zijn twee kompanen zich bij de Recherche van Regio West.

Het drietal ontkent echter de beroving te hebben gepleegd. Ze geven wel toe, dat zij het slachtoffer slagen hebben toegebracht, omdat zij vonden dat hij verdacht deed.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten in verzekering gesteld voor diefstal met geweld.

error: Kopiëren mag niet!