Lions Club Parwani gedenkt Huize Francis

Amirkhan, geeft het volgende mee over dit project in gesprek met Dagblad Suriname. In het fiscaal jaar 2019-2020 zou Lions Club Parwani haar jaarlijkse Moederdag activiteit, een fundraising actie houden. Dit, ging helaas niet door vanwege de intrede van Covid. Intussen waren er al kaarten verkocht en geld van donateurs ontvangen.

Er is een hele tijd gewacht en werd gedacht aan betere tijden, maar die zijn niet aangetreden. Vervolgens is met de sponsoren en mensen die de kaarten hadden gekocht gesproken of zij hun gelden terug wilden, of mocht Lions Club Parwani een project met de gelden  doen. Het was een lang proces, maar uiteindelijk heeft Lady Nisha, die dit proces trok, het zover gekregen dat de club, de gelden mocht houden. Vervolgens is de club opzoek gegaan naar een project.

Zodoende is voor Huize Francis in Nickerie SRD 10.000  beschikbaar gesteld. Er is gekeken naar de behoefte en er zijn toen wasbakken, een wasmachine etc. gedoneerd. Vanwege een overlijdensgeval voor Lady Nisha werd de overdracht een week later gedaan. Het is een dag trip naar Nickerie geworden voor het team.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: