Diamanten huwelijk voor echtpaar Doebrie-Matabadal

Het echtpaar Doebrie-Matabadal heeft hun 60 jarig huwelijk mogen gedenken. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Bic Paramaribo Zuidwest. De zesde dochter namelijk, Nargis, mocht namens het echtpaar, de gebruikelijke envelop met inhoud in ontvangst nemen uit handen van districtscommissaris Javinde Fulgence.

Op 28 januari herdacht het echtpaar Doebrie-Matabadal in alle stilte hun Diamanten huwelijk. Het echtpaar heeft  zes dochters en een zoon. Echtgenoot Doebrie, Willem werd op 23 juli 1933 geboren in het voormalig district Suriname. Hij heeft zijn ouders in de landbouw geholpen, daarna werkte hij bij CHM als boekhouder.

Echtgenote Doebri-Matabadal, Biesnoewatie werd op 11 maart 1942 geboren eveneens in het voormalig district Suriname. Zij hielp haar moeder met het planten van rijst. Zij draait reeds 42 jaar op haar huidig adres een ons belang. Het echtpaar geeft aan, nog steeds verliefd te zijn op elkaar.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: