Activiste meldt lek in controlesysteem in verband met coronavarianten

“Dit kan gewoon niet”

“Transport van personen, Surinamers, Brazilianen en Fransen vanuit Zuid-oost Suriname te Lawa Cottica, is nu gaande richting Paramaribo”, meldt activiste Audrey Christaan op haar Facebook-pagina.

“Deze mensen komen van verschillende plekken, waaronder ook risicogebieden. Er is geen controle op Zorg en Hoop, de mensen gaan vrij langs. Om het te benadrukken; er is geen covid team op Zorg en Hoop. Gaan deze mensen ook in quarantaine?”, vraagt een verontruste Christiaan zich af.

“Zien we de lek van onze veiligheid. We vragen ons af hoe het komt dat de varianten in het land sluipen, zie één van de redenen.” Christiaan vraagt aan de verantwoordelijke autoriteiten waarom dit gebeurt en besluit met “dit kan gewoon niet”.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: