Man (23) aangehouden voor bedreiging en mishandeling zus

De 23 jarige L.O. is dinsdag 6 april door de politie van Coronie aangehouden voor bedreiging en mishandeling van zijn oudere zus. De zus, J.P., heeft bij de politie van Coronie aangifte van bedreiging en mishandeling gedaan tegen haar jongere broer, aldus het Korps Politie Suriname zondagavond 11 april. 

L.O. had een gestolen ijskast aan zijn zus had verkocht. De man werd aangehouden en opgesloten voor die diefstal. De politie nam de ijskast in beslag en gaf die terug aan de zus. 

O. beloofde zijn zus dat hij haar terug zou betalen wanneer hij op vrije voeten was. Maar, hij hield zich niet aan zijn woord en zijn zus stapte hierop naar de politie om te bemiddelen. L.O. werd opgeroepen door de ressort commandant van de politie van Coronie voor een gesprek op het bureau. Dit zette kwaad bloed bij O., die het niet nodig vond dat zus naar de politie was gestapt. Volgens verklaring van zijn zus werd zij daarom door haar broer mishandeld en bedreigd. 

De politie spoorde L.O. op en hij kon worden aangehouden op zijn woonadres te Coronie. Hij geeft toe, dat hij zijn zus heeft bedreigd, maar ontkent dat hij haar heeft mishandeld. Er waren wel sporen van mishandeling op het lichaam van zijn zus te zien. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd L.O. door de politie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: