Na 30 jaar onderhoud kanaal Paradise

De Indonesiëweg te Paradise in het district Nickerie krijgt na jaren een beurt. Buurtbewoners geven aan dat voor het eerst vanaf zij er wonen er wat gedaan wordt aan deze weg. Deze weg was altijd ‘in een vergeethoekje’ geplaatst, stellen lokale bewoners. Op verzoek van DNA-lid Stephan Madsaleh (VHP) aan het ministerie van OW Nickerie is het afvoerkanaal, na meer dan 30 jaren, eindelijk opgehaald en uitgegraven. Ook zal de verbinding van de Indonesiëweg naar de Sairanweg worden aangepakt. De straat wordt ook begaanbaar gemaakt. Op deze manier worden er ook meer woongebieden gecreëerd, stelt Madsaleh tegenover Dagblad Suriname. De lokale gemeenschap is blij met de aanpak en kijkt uit naar verdere ontwikkeling van het gebied.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: