Man (47) op heterdaad door buurvrouw betrapt op diefstal telefoon

Agenten van het politiebureau Latour hebben zondagavond 2 april de 47-jarige M.G. op zijn woonadres te Ephraimzegen aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal, aldus het Korps Politie Suriname zaterdag 10 april.

De buurvrouw van de man had eerder op de avond aangifte tegen hem gedaan van diefstal van haar mobiele telefoon uit haar woning. G. werd door de vrouw op heterdaad betrapt toen hij haar zaktelefoon weg nam via een openstaand schuifraam. De telefoon lag op een tafel.

Toen G. in de gaten kreeg, dat de buurvrouw hem op heterdaad betrapt had, koos hij het hazenpad. Daarbij nam hij de zaktelefoon mee.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd M.G. hangende het onderzoek achter in voorlopige verzekering gesteld. De mobiele telefoon is nog niet gevonden.

error: Kopiëren mag niet!