Neelam Matadin: met samenwerken bereik je heel veel

1 miljoen plus views voor “ Bansuriya”

De videoclip van Neelam Matadin met KI Persad vanuit Trinidad heeft binnen een jaar 1 miljoen plus views behaald op YouTube. Dagblad Suriname sprak hierover met Neelam. “Het geeft een geweldig gevoel als zangeres dat het nummer 1 miljoen plus views heeft behaald. Met samenwerken bereik je heel veel, veel meer mensen en landen. In overleg met de manager van Freestyle werd de videoclip vorig jaar op phagwa dag opgenomen. Mij persoon, Neelam Matadin, en KI Persad hadden een aantal optredens voor holika verbranding en op phagwa. We hebben letterlijk na ons optreden (5uur in de ochtend), de hele ochtend niet geslapen zodat we ons konden voorbereiden op de shoot, die begon om 9 uur s’morgens. Na onze shoot, die pas in de middag om twee uur klaar was, zijn we beide naar onze locaties gegaan om onze optredens te doen tot zeker de volgende dag. Het was een vermoeiende shoot, but it was all worth it.  Wij hopen in de toekomst nog meer producties samen te doen” aldus de zangeres

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: