Chanden Parag lanceert videoclip “Timeless Mashup”

De zanger Chanden Parag heeft zijn videoclip genaamd “Timeless Mashup” uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Parag.  Voor de productie van  “Timeless Mashup” koos hij voor diversiteit wat betreft het muziekstijl en de liederen. Er zijn vier bekende golden oldies, hit nummers gecoverd, verwerkt in de Mashup. Volgens de zanger zijn de songs ook wel gevoelige nummers, hij gaat ook ervan uit dat de liederen bij een ieder bekend voorkomen en dat iedereen mooie herinneringen aan heeft. De videoclip is  te bekijken via YouTube.

Chanden Parag is opgegroeid met muziek aangezien zijn familie, en vrienden in de muziek actief waren. Verder Baithak bands gezongen en instrumenten gespeeld, daarna in verschillende orchestra bandjes. “De kracht van muziek vind ik erg mooi, het kan ons onder andere gelukkig maken, kracht geven, emotioneel maken en rust geven. Op een bepaald moment heb ik een pauze genomen, wat uiteindelijk erg lang was. In 2019 heb ik besloten weer muziek te gaan maken, en samen met mijn producer de studio ingegaan. Zodoende tot heden actief met muziek” aldus Parag in een gesprekKhoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: