Natio in aanloop naar WK Kwalificatie op trainingskamp

De voorzitter van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB), John Krishnadath, vertelde aan de krant dat de nationale voetbalselectie van Suriname hoogswaarschijnlijk een trainingskamp zal beleggen in Europa of in Suriname. Deze trainingskamp zal voor de twee WK kwalificatiewedstrijden van 4 juni en 8 juni plaatsvinden. De bond moet daarvoor eerst voldoende financiele middelen hebben. Natio speelt op 4 juni in Paramaribo tegen Bermuda en op 8 juni in Toronto tegen Canada. Suriname moet deze twee kwalificatiewedstrijden winnen om door te stromen naar de volgende ronde. Het is nog niet bekend als er meer diasporavoetballers toegevoegd worden. John Krishnadath zegt dat de bondscoach bepaalt welke spelers worden opgeroepen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: