134 Overtreders avondklok opgepakt in weekend 2-5 april

Het Korps Politie Suriname bericht, dat in het weekend van vrijdagavond 2 tot en met maandagochtend 5 april 134 overtreders, waaronder 37 vrouwen, van de avondklok zijn opgepakt. Ze werden allemaal overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie. 

Drie overtreders, een man en twee vrouwen, zijn volgens de politie  wie ‘vreselijk tekeer’ gegaan tegen de politie, omdat zij het niet eens waren dat zij staande werden gehouden. Deze drie werden afgevoerd naar de politiebureaus aan de Keizerstraat en Geyersvlijt.

De overtreders waren personen die zich zonder enige reden op de openbare weg en in clubs bevonden. Verder is een man voor overtreding van de Vuurwapenwet overgebracht naar het politiebureau Uitvlugt. Daarnaast werden zeven voertuigen naar binnen gebracht en zeventien voertuigen weggesleept van personen die niet in het bezit waren van een rijbewijs en anderen die hun voertuig onbeheerd achterlaten.

De politie blijft de samenleving op het hart drukken om de Covid-19 maatregelen in acht te blijven nemen. ‘Veiligheid is een zaak van u en de politie’, aldus het korps.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: