Schoolvervoerders Nickerie teleurgesteld in OBS-bestuur

Er is nog steeds geen compromis bereikt tussen de schoolvervoerders van Nickerie en de overheid betreffende de tariefsaanpassing. Ook de schoolvervoerders gaan gebukt onder de exorbitante prijsstijgingen, terwijl hun tarifering verlieslatend is. Sedert 17 maart hadden zij te kennen gegeven niet te kunnen rijden onder deze verlieslatende omstandigheden, waarna de overheid gedeeltelijk heeft ingegrepen. Het blijkt dat een deel wel uitbetaald is en een ander deel niet. Ondertussen is de Paasvakantie ingegaan. Een bestuurslid van het schoolvervoersbond Nickerie zegt aan Dagblad Suriname dat het OBS-bestuur veel te wensen overlaat. De schoolvervoerders zijn aangesloten bij OBS en hebben het idee dat hun bestuur niet in voldoende mate voor hen opkomt, wat de schoolvervoerders als zeer teleurstellend ervaren. Dat betekent dat met de gedeeltelijke uitbetaling het schoolvervoer na de Paasvakantie niet optimaal zal zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: