Moeder is gedrag zoon (14) beu en doet aangifte van mishandeling

De moeder (48) van een 14-jarige jongen, M.D., te Van Pettenpolder was het gedrag en de mishandelingen van de jongen zo beu, dat ze op maandag 22 maart bij de politie van het bureau Nieuw Nickerie aangifte tegen hem deed. De jongen werd woensdag 24 maart thuis aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname zaterdag 3 april.

Zij verklaarde aan de politie, dat haar zoon onhandelbaar is en haar steeds weer mishandelt, wanneer ze hem geen geld wil geven. Daarbij wurgde hij zijn moeder en gooide met alles wat hij op dat moment kon vinden in haar richting. Door dit gedrag van hem op 22 maart hield de moeder blauwe plekken over aan beide armen.  

De onhandelbare zoon werd ter voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie overgebracht naar het politiebureau. M.D. heeft bij de voorgeleiding toegegeven zijn moeder te hebben geslagen en dat hij niet meer naar school wil gaan. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd de jongen in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: