Man (35) opgepakt voor mishandeling van zijn moeder

De 35-jarige N.S. is donderdag 1 april door de politie van het bureau Nieuw Nickerie, afdeling Huiselijk Geweld, aangehouden voor de mishandeling van zijn moeder. Dit meldt het Korps Politie Suriname zondag 4 april. De moeder deed voor het eerst op 17 februari aangifte tegen haar zoon., maar wilde geen strafrechtelijke vervolging tegen hem. Ze zei, dat haar zoon drugsverslaafde is en het best in een afkickcentrum geplaatst kan worden, omdat hij haar vaker slaat wanneer hij geen geld van haar kan krijgen. Van de mishandelingen hield ze vaak letsels over.

De moeder deed op 15 maart weer aangifte tegen haar zoon, toen hij haar weer slagen had toegebracht en wilde toen wel strafrechtelijke vervolging tegen hem. De drugsverslaafde zoon werd opgespoord en aangehouden. Tijdens zijn voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie weigerde hij om antwoord te geven op de gestelde vragen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd hij in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!