Vier militairen aangehouden verdacht van ontvoering, mishandeling en verkrachting

Vier militairen, werkzaam bij de marine te Nieuw-Amsterdam, blijken afgelopen dinsdag te zijn aangehouden die ervan verdacht worden een man te hebben ontvoerd, beroofd en mishandeld en een van ze zou de echtgenote van het slachtoffer thuis hebben verkracht, terwijl hun 3-jarige tweeling zoontjes ook thuis waren.

Naar verluidt hadden de militairen zaterdagmiddag rond vijf uur bij een winkel in het district Commewijne het slachtoffer aangesproken, omdat die waarschijnlijk drugs aan het verkopen was. De militairen zouden zich hebben voorgedaan als agenten. De man werd vervolgens in de auto van de vier militairen geplaatst en de man werd naar zijn woonadres gevraagd. In de auto zou de man zijn mishandeld.

De militairen reden naar de woning van de man. Daar zeiden de militairen tegen de vrouw van de man dat zij van de politie waren. De vrouw zou zijn opgedragen naar de vier militairen te luisteren. Vervolgens zou zij door een van de militairen zijn verkracht.

De vier verdwenen vervolgens weer in hun auto met de echtgenoot van de vrouw en hebben hem ergens uit de auto gezet. Dezelfde dag heeft het echtpaar naar verluidt aangifte gedaan.

De Militaire Politie heeft de verdachten dinsdag opgespoord, aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: