Ressortraad Munder doet donaties aan scholen

De ressortraad van Munder heeft in samenwerking met donoren donaties gedaan aan scholen in het ressort. Onlangs heeft de overhandiging van 6 wasbakken compleet met kraan en cyphoon aan de Swami Wirjanandschool plaatsgevonden. De school heeft geen wasbakken in de klassen. Daarnaast hebben gisteren voorzitter Jiten Bisesser, secretaris Shailesh Ramdin en dr-lid Roedi Boejhawan van ressortraad Munder schoonmaakspullen, kantoorbenodigdheden, mondkapjes, sanitizer en zeep gedoneerd aan de St. Clemenschool. De donaties zijn gedaan in het kader van de religieuze feestdagen: Holi en Pasen. Ramdin geeft tegenover Dagblad Suriname te kennen dat de school spoed opzoek is naar geld om inkt/ toner te kopen. De samenleving wordt gevraagd om haar bijdrage te leveren. Verder moet de school een verfbeurt krijgen. “Dus wij willen als ressortraad graag helpen door zelf te schilderen. Een der leden van de ressortraad is zelf ook schilder. We doen een verzoek aan de gemeenschap, ondernemers, oud-leerlingen of buurtbewoners die ervoor voelen om verf, verfattributen of geld te doneren aan de school of contact op te nemen met ressortraad Munder”, aldus Ramdin.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: