“Ik ben benieuwd welke andere verhogingen wij tegemoet gaan”

“Maart is eigenlijk al gepasseerd en nu starten we met een nieuwe maand. Ik ben benieuwd welke andere verhogingen wij als hardwerkenden tegen zullen komen”, zegt een standhouder die langs de straat verkoopt aan de krant. “Phagwa is al voorbij en de volgende vrije dag is zo aan de beurt. Dat is nodig voor hardwerkenden, maar ik zie het als een verlies als er geen sprake is van een vlotte verkoop in de afgelopen dagen. Vroeger kon je nog daaraan denken, maar nu wordt je gedwongen om eenmaal 24 uur te werken om tenminste uit te komen en toch lukt het niet altijd. Ik heb gemerkt dat ook al zijn de prijzen van de groenten gedaald, toch is het voor enkele mensen nog duur. Enkele bladgroenten kan men vinden vanaf SRD 5 voor SRD 3.50 zelfs, maar toch vlot de verkoop niet. Wang oplossing musu kong”, benadrukt de standhouder.

“Bepaalde groenten worden heel duur verkocht per zak, maar toch proberen wij de prijzen laag te houden voor bezoekers. Daaruit maken wij helemaal geen winst, maar we halen alleen de kosten om wederom aankopen te kunnen doen.  De verkoop door de dag is zwakker dan in het weekend. Vooral zondag is het druk. Ik denk er zelfs over na om alleen in het weekend te verkopen”, zegt de standhouder.

TM 

error: Kopiëren mag niet!