Directieteam SLM presenteert geactualiseerd herstelplan aan regering

Het directieteam van Surinam Airways (SLM) heeft donderdagmiddag in het traject tot verdere gezondmaking een ‘updated’ herstelplan aan de regering gepresenteerd. Deze tussentijdse presentatie wordt namens Surinam Airways verzorgd door het totaal directieteam. Vanuit diverse afdelingen is informatie aangeleverd welke in de presentatie verwerkt. Dit meldt de SLM in een uitgegeven perscommuniqué.

is geworden.

Tijdens de presentatie kwamen aan de orde het financieel profiel van en de economische impact op Surinam Airways (financiële gezondmaking), herinrichting commerciële processen ter verbetering van de kostenefficiëntie, rationalisering van de verkoopstructuur, verhogen van de verdiencapaciteit, samenwerkingsverbanden nationaal en internationaal, integratie toerisme-/luchtvaartbeleid en relevante informatie over de door IATA uitgevoerde doorlichting.

In de aangekondigde veranderingsfase is de inzet van eenieder van cruciaal belang. Samen met de Raad van Commissarissen en het IMT (Interim Managementteam) is hard gewerkt aan de nieuwe richting en structuur van Surinam Airways.

Verwachtbaar is dat het finaal herstelplan eind april 2021 wordt gepresenteerd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: