Aseri bezorgd over vertrek Cubaanse artsen uit Lebi Doti

Fogatie Aserie, Abop-parlementariër van Brokopondo, is bezorgd over het feit dat de twee Cubaanse artsen die gestationeerd waren te Lebi Doti in het ressort Sarakreek, van hun werklocatie aan het vertrekken zijn. “Ze zullen dus geen diensten meer leveren aan de plaatselijke gemeenschap. Als volksvertegenwoordiger van Brokopondo baart deze ontwikkeling mij zorgen”, benadrukte Aseri dinsdag in De Nationale Assemblee (DNA). Hij vroeg of minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid hierin duidelijkheid kon brengen. De vraag volgens de Abop’er is of deze artsen vervangen zullen worden met andere of als er geen artsen meer in dit gebied gestationeerd worden. “Hoe zit het met de ambulanceboot die was toegezegd aan de dorpen in het district Brokopondo”, vroeg Aserie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: