Stichting Omkar Social Network ondersteunt maandelijks behoeftigen

De Stichting Omkar Social Network voert maandelijks sociale projecten uit. 20 behoeftige gezinnen worden geholpen met levensmiddelen. Dit wordt mogelijk gemaakt met ondersteuning van no merxi group en heel wat andere vrijwilligers. Ranjan Ramdin geeft dit te kennen tegenover Dagblad Suriname. Rond de feestdagen worden gezinnen geholpen, om zodoende toch wat leuks te doen.  In verband met Phagwa en Pasen heeft B. Singh Trading gemeend om de stichting te ondersteunen en zo enkele gezinnen blij te maken. Tijdens het brengen van bezoeken aan de gezinnen wordt er ook geluisterd naar de problemen die men ondervind. Het is belangrijk dat de mensen hun klachten kenbaar kunnen maken. Het gaat erom dat er ook geluisterd wordt naar de problemen. Het is belangrijk dat de mensen hun klachten kenbaar kunnen maken, hetzij gezondheidsproblemen, ontbreken van ziektekostenverzekering of werkloosheid. Middels een netwerk van ondernemers wordt er gekeken naar oplossingsmodellen. De Stichting Omkar Social Network roept eenieder op om elkaar te ondersteunen en wenst de samenleving fijne feestdagen toe.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: