Man (67) opgepakt die 15-jarig meisje onzedelijk betast in woning aan Henck Arronstraat

Het Korps Politie Suriname bericht woensdagavond 31 maart, dat de politie van het ressort Centrum afgelopen zaterdagavond 27 de 67-jarige buitenlander B.V. in zijn woning aan de Henck Arronstraat aangehouden. De man wordt ervan verdacht de 15-jarige dochter van de vrouw met wie hij een relatie heeft, onzedelijk heeft betast.

Agenten reageerden op een melding van het Command Center, dat er op genoemd woonadres  een minderjarig meisje onzedelijk werd betast door een huisgenoot. De politie was spoedig op de locatie, maar bij het zien van de agenten koos de verdachte het hazenpad. Hij sprong over een schutting om zijn vlucht voort te zetten. De agenten waren genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen om de man op andere gedachten te brengen. De verdachte staakte hierop zijn vlucht en werd in de boeien geslagen.

Het politieonderzoek wees uit, dat de verdachte een relatie heeft met de moeder van het 15-jarig meisje. Zowel de moeder, het meisje als de verdachte wonen in het pand, waarin B.V. beneden verblijft en de moeder en haar dochter in het bovenste gedeelte. 

Op die bewuste avond was de internetverbinding heel slecht. Hierdoor ging het 15-jarig meisje voor een betere internetverbinding via de binnentrap naar beneden, waar zij met haar mobiele telefoon bezig was.

Plotseling werd zij door de man vastgehouden en aan haar borsten betast. Ze rukte zich los en ging naar haar moeder aan wie zij een en ander verteld. De moeder geloofde het verhaal van haar dochter niet en schonk geen aandacht hieraan.

Later die avond pleegde de 67-jarige man op een onbewaakt moment dezelfde handelingen weer met het meisje. Zij verzette zich hiertegen en nam de communicatie die op dat moment plaatsvond op met haar mobiele telefoon, waarna zij zich huilend terugtrok.

Toen de moeder haar dochter kort daarna huilend aantrof en vroeg wat haar scheelde, had haar dochter al de politie via het Command Center  ingeschakeld.

De verdachte werd ter voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd B.V. in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: