Korps Politie Suriname start 1 april operatie ‘Saka yu tempo’

Het Korps Politie Suriname start donderdag 1 april,  in het kader van de openbare orde handhaving en veiligheid, met ondersteuning van het Nationaal Leger (NL) en de Beveiliging- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) de operatie ‘Saka yu tempo’. 

De surveillance tijdens deze operatie zal 1 x 24 uur met auto’s, te voet, op de fiets- en of motor in de verschillende ressorten binnen de regio’s Paramaribo en Midden plaatsvinden. Er zal daarbij zonder aanziens des persoon worden opgetreden, zo meldt het korps woensdag.

Het doel van de operatie is om de zichtbaarheid en de activiteiten van de politie in de regio’s te verhogen. Dit zal erin moeten resulteren dat het veiligheidsgevoel bij de gemeenschap toeneemt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: