Geslaagde verfmiddag op Kennedy Internaat

Stichting Saathi, KRMI en het Kennedy Internaat hebben een verfmiddag georganiseerd in verband met Holi. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van muziekgoeroe Kries Ramkhelawan: ‘Het is een dag geweest voor kinderen met een auditieve beperking. Zij hebben de kans gekregen om Phagwa op papier te zetten. Samen een vuist maken en respect hebben voor alle culturen zal ons meer bijeen houden’, aldus Ramkhelawan.  De verfmiddag oftewel sewadag is een succes geweest. De muziekgoeroe schreef op social media: ‘Er zitten wel veel kunstenaars ertussen met heel veel talent. Een speciale dank aan mevrouw Adel en de kinderen voor de mooie werkstukken, die zijn geschonken aan KRMI en Stichting Saathi. Ook dank aan de heer Kalloe en Group voor de muzikale bijdrage.’

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: