Educatieve dag op Peuterschool Papegaaitjes

Thema: Veiligheid en de politie

De Peuterschool Papegaaitjes heeft een vlotte educatieve dag achter de rug. De huidige directrice gaf mee dat de Papegaaitjes dit jaar in plaats van de terugkerende Phagwa viering een educatieve dag heeft georganiseerd. Het thema hierbij is ‘Veiligheid en de politie’ geweest. De peuters hebben bezoek gehad van politieambtenaar Raoul Hellings. De kinderen hebben een leuke tijd gehad en mochten alle vragen stellen. Zodoende kwam hun nieuwsgierigheid betreffende het thema naar buiten. Meneer Hellings heeft een bijbehorende babbeltje gehouden met de kinderen en zodoende kennis bijgebracht over de ‘Veiligheid en de politie’, bijvoorbeeld wanneer men zou kunnen bellen op 115 etc. aldus de directrice.

De Papegaaitjes Peuterschool werd opgericht in 2001 door mevrouw. E.S Doorstam met als doel kwalitatief onderwijs en opvang in Suriname. Zij organiseren vaak educatieve dagen met een thema. (Foto: Regillio Derby)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: