Bloementuin steeds beter bezocht

De bloementuin is vanaf het weer is opengesteld, druk bezocht. Afgelopen zondag, Palmzondag, konden standhouders weer goede zakendoen. Klanten liepen tevreden kijkend richting de uitgang met hun nieuwe aankopen. Verschillende plantensoorten en bloemen worden iedere zondag uitgestald en de liefhebbers komen daarop af. Voorzitter John Sahibdin is tevreden met de opkomst. Een standhouder zegt dat het haar is opgevallen dat vanaf de lockdown werd versoepeld de mensen een uitje naar de tuin extra waarderen. Bij de ingang controleert een vrijwilliger de temperatuur van de bezoekers en worden alle veiligheidsregels strak gevolgd. Vrijwel alle bezoekers hebben een mondkap op. Een andere standhouder merkt op dat hij ook blij is met de opkomst, omdat hij recentelijk zijn reguliere baan niet meer heeft. “En met de alsmaar hogere kosten voor benzine onder andere is er wat compensatie nodig”, besluit hij.

RB

error: Kopiëren mag niet!