Voetganger (61) dodelijk geschept door auto op Welgedacht C Weg

De 61-jarige voetganger Roël Khoedie is maandag doodgereden door een personenauto op de Welgedacht C Weg. De man overleed ter plaatse aan zijn opgelopen verwondingen, zo bericht het Korps Politie Suriname dinsdag 30 maart.

Agenten van de Verkeersunit van regio Midden van de politie gingen na een melding van de aanrijding naar de locatie en trof het slachtoffer aan, die geen levensteken meer vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde formeel de dood van de voetganger vast.

Volgens verklaring van de 22-jarige automobilist reed hij over de Welgedacht C Weg en kwam vanuit de richting van de Indira Gandhiweg rijdend richting de Magentakanaalweg. Ter hoogte van pand no. 136 zag hij de voetganger Khoedie vanuit zijn rijrichting bekeken langs de weg staan. Op dat moment werd de automobilist door een achter hem rijdende auto ingehaald en meteen hierop stak de voetganger de weg over van links naar rechts. Hierdoor kon de bestuurder een aanrijding niet meer voorkomen. Het slachtoffer was vrijwel op slag dood. 

Het rijbewijs van de automobilist  is hangende het onderzoek ingevorderd.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd het lichaam van Roel Khoedie voor obductie in beslag genomen, terwijl de automobilist na verhoor naar huis mocht.

Het dossier inzake deze dodelijke aanrijding wordt voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Parket.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: