Release Bunty Aur Babli 2 uitgesteld

Bunty Aur Babli 2, met Rani Mukerji, Saif Ali Khan, Siddhant Chaturvedi and Sharvar in de hoofdrollen, is niet de enige film die vanwege de toenemende COVID besmettingen niet zal uitkomen voorlopig. Ook Rana Daggubati’s meertalige Haathi Mere Saathi en de  Punjabi film Pauuda, met Ammy Virk en Sonam Bajwa in de hoofdrollen, zijn ook uitgesteld.

“Aditya Chopra heeft er het volste vertrouwen in dat Bunty Aur Babli 2 heel India zal vermaken. De film is een popcorn-entertainer waar de hele familie naar kan kijken en van kan genieten. Hij wil de film aanhouden en niet uitbrengen op een moment dat het land een enorme piek van COVID-19-gevallen kent. Hij wil de vaccinatiecampagne in de gaten houden en zien hoe India de verspreiding van het virus de komende dagen in de hand houdt,” onthulde een bron uit de handel.

De bron verklaarde dat Bunty Aur Babli 2 het soort film zal zijn dat de industrie nieuw leven zal inblazen, in termen van aantallen en kijkers: “Wanneer je een grote film in handen hebt, is het belangrijk om hem op het juiste moment uit te brengen, zodat hij het maximale aantal mensen kan bereiken. Grote films zullen mensen naar het theater trekken na de pandemie en men moet voorzichtig zijn met hun releasedata, omdat films als Bunty Aur Babli 2 een grote bijdrage zullen leveren aan het opnieuw opstarten van de industrie.”

De film herenigt Saif Ali Khan en Rani Mukerji, die te zien zullen zijn als de ‘originele’ Bunty en Babli. Siddhant Chaturvedi en Sharvari zullen de nieuwe Bunty en Babli vertolken. Saif en Rani hebben eerder samengewerkt in films als Hum Tum, Ta Ra Rum Pum en Thoda Pyaar Thoda Magic.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: