Ankita Lokhande’s cryptische post

Ankita Lokhande had verteld over haar relatie met acteur Sushant Singh Rajput en na zijn dood kreeg ze de woede van social media trolls over zich.

Nu heeft ze via Instagram een cryptische post gedeeld over haar recent interview. Ze schreef:“Ik  opende mijn mond en zei bijna iets. BIJNA. De rest van mijn leven had er mogelijk anders uitgezien als ik het gedaan had. Maar ik deed het niet. Wearing @the_lockdown_attire.”

“We werden opeens het perfecte koppel, terwijl Vicky (haar vriend Vicky Jain) als de slechtste werd neergezet. Ik wil echt vragen aan mensen als dat het geval was, waar was je toen we uit elkaar gingen? Waarom heb je hem toen niet laten weten hoe goed ik voor hem ben?” vertelde ze aan Bollywood Bubble terwijl ze het had over hoe zij en Sushant werden aangeprezen als ‘perfect’ na zijn dood.

Ankita had ook gedeeld: “Hoewel ik me er niet al te druk om maak, doet het wel pijn als je het op mijn familie gemunt hebt. Er is een moment dat ik dacht: wie heeft deze mensen het recht gegeven om zo tegen mij te praten? Als Sushant in de buurt was geweest, zou hij de eerste zijn geweest om dit gedrag aan de kaak te stellen.”

Ankita en Sushant begonnen te daten tijdens hun hit televisieshow Pavitra Rishta. Het stel verbrak hun relatie in 2016. In het interview deelde Ankita: “Ik geef niemand de schuld. Maar hij heeft zijn keuze duidelijk gemaakt. Hij wilde verder met zijn carrière.”

Ze vertelde ook over de kansen die zij liet schieten vanwege Sushant. “Toen ik Shah Rukh Khan in Macau ontmoette met Sushant, beloofde hij me de beste rol te geven. Maar in mijn achterhoofd wilde ik niet dat het zou lukken. Voor mij, wilde ik het beste voor Sushant, ik wilde mijn man opbouwen en steunde hem lang in alle stilte. Pas na de breuk realiseerde ik me dat ook ik mijn eigenheid heb, en dat ik aan mezelf moet werken en voor mezelf moet werken,” zei ze.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: