Verwarde verdachte (23) van vernielen ruiten Un-Mall aangehouden

De 23-jarige Q.V. is door bewakers van Un-Mall, aan de Maagdenstraat in Paramaribo, in de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 maart aangehouden, waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau Centrum. De eigenaar van de Mall had meermalen aangifte tegen onbekenden gedaan op het politiebureau voor vernielingen van het glaswerk van zijn units, zo meldt het Korps Politie Suriname maandag 29 maart.

Bewakers van de Mall hielden de verdachte Q.V. aan, nadat zij een knal hadden gehoord. Zij gingen op onderzoek uit en zagen dat een van de glazen van een unit was ingegooid met een steen. De bewakers zagen vervolgens een verdachte man wegrennen en gingen hem achterna. De verdachte, die een verwarde indruk en abnormaal gedrag vertoonde, werd direct in de kraag gevat.

Het onderzoek zal uitwijzen of de aangehouden man de verdachte is die vaker vernielingen heeft gepleegd bij de Mall. De verdachte, die geen vaste woon en of verblijfplaats heeft, werd na overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: