‘Ze komen kijken naar de prijs en rennen snel weg’

De verkoop langs de straat heeft zijn goede dagen, zegt een klein ondernemer aan de krant. “Ik verkoop namelijk verschillende goederen, dus als het bij de ene niet gaat, dan loopt het wel bij de anderen. De klein-ondernemer verkoopt namelijk kleding, schoenen, zeepsoorten en groente. De verkoop van kleding gaat niet echt. Dagelijks heb je misschien iemand, die een bloes van SRD 150 koopt, maar voor de rest gaat de verkoop van groente wel. In deze tijd ga je van alles moeten proberen. Je moet kijken waar de hossel is, vooral als je een gezin hebt en vaste lasten te betalen hebt. Die baan, als je al hebt, kan niet alles betalen.”

Een andere klein ondernemer gaf aan dat hij niet echt kan praten over een geslaagde verkoop. “Ik heb gemerkt dat men niet echt geïnteresseerd is in het kopen van kleren langs de straat. Het is een business, maar niet om in deze tijd te draaien. Ik ben niet de enige die het merkt, er zijn ook twee andere vrienden die meedoen aan de verkoop. Eenieder probeert uit te komen, want de goederen in de winkels zijn al duur, zegt de klein ondernemer. Vanessa, een klein ondernemer die ook haar eigen kleren stikt, gaf aan dat zelfs in haar winkel amper klanten komen. Ze komen kijken naar de prijs en rennen zo snel weg”, benadrukt Vanessa. “Maar ik ga de spullen niet goedkoper kunnen verkopen. In deze tijd is alles duur, maar hoop nog dat er betere dagen komen”, zegt Vanessa.

TM 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: