Dronken man (43) in Floralaan mishandelt twee nichtjes en maakt amok

Het Korps Politie Suriname bericht zaterdag 27 maart, dat woensdag de dronken 43-jarige S.J. door agenten van het politiebureau Flora is opgepakt voor vernieling en mishandeling in de Floralaan in het ressort Flora.

Zijn nichtje J.S. had dinsdag aangifte tegen haar oom gedaan. Zij verklaarde tegenover de politie dat haar oom op die dag in beschonken toestand thuiskwam en zonder enige aanleiding tekeer ging tegen zijn moeder. Zijn nichtje probeerde hem te kalmeren, waarop de oom haar aanviel. Hij greep haar aan haar hals vast en sloeg haar een aantal keren in het gezicht, waarna hij er vandoor ging. 

Het nichtje liep door de mishandeling een zwelling op aan haar voorhoofd en klaagde van pijn.

Kort daarna kwam hij echter terug met een steen in zijn hand, die hij tegen één van de ramen van het huis gooide. Dat raam ging stuk en als gevolg hiervan liep een ander nichtje snijwonden op aan haar linkerarm, voorhoofd en rechterbeen. J.S. en haar nichtje werden in een ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De verdachte werd op diezelfde dag opgespoord en dronken op het woonadres aan de Floralaan aangehouden. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid aan een Hulpofficier van Justitie en gaf toe dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Verder heeft hij bekend een steen te hebben gegooid tegen het raam van de woning, maar ontkent zijn nichtje J.S. te hebben mishandeld.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de oom in voorlopige  verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: