Aantal Covid-19 positief geteste personen is zaterdag 7

Het aantal Covid-19 positief geteste personen bedraagt zaterdag 7, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten ‘s avonds, dat waren er woensdag 3, donderdag 8 en vrijdag 3. Er zijn zaterdag 97 tests uitgevoerd. 

2 Patiënten zijn genezen verklaard. 

In Intensive Care Units liggen 5 patiënten en 13 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

17 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie.

Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 9.095.

De gezondheidsautoriteiten hebben vrijdag bekendgemaakt, dat alle Covid-maatregelen zijn verlengd tot en met donderdag 8 april. Gesteld wordt dat het aantal dagelijkse Covid-positief geteste personen al enige tijd onder de tien blijft, maar dat is toch geen reden om bijvoorbeeld de avondklok op te heffen.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: