Skin Glanz en Savers Paradise gedenken Huize Siembah

Kamer binnen drie dagen gerenoveerd

Het bejaardentehuis, Huize Siembah is verblijd met overdracht van een gerenoveerde kamer. Dagblad Suriname sprak hierover met CEO Sima Jimidar. Skin Glanz in samenwerking met Savers Paradise hebben samen gezorgd voor renovatie van een kamer van Huize Siembah. Het was een kamer in slechte staat. De donateurs hebben ingespeeld op het verzoek van Huize Siembah. Zodoende is het een feit dat binnen drie dagen een kamer nu heel mooi is gerenoveerd. Daarnaast is ook gezorgd voor inboedel, zoals een bed en gordijnen. Een naambord van de donateurs Skin Glanz en Savers Paradise is erbij gedaan. Dit is een idee afkomstig van Huize Siembah om hun donateurs in beeld te brengen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: